11 Δεκεμβρίου 2017

Σπυράκη για πυρομαχικά: Όπλα του μεσάζοντα Παπαδόπουλου στον ISIS - ΕΙΚΟΝΑ

"Ο Παπαδόπουλος καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων"

Με τη "ρουκέτα" ότι τα όπλα του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου είναι τα μοναδικά που βρέθηκαν στις ISIS [δείτε την εικόνα]...
... η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη έδωσε συνέχεια στον "πόλεμο" κυβέρνησης αντιπολίτευσης για την  πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Παπαδόπουλος, πρόσθεσε η κ. Σπυράκη, καταγράφεται στο σύστημα επιτήρησης πιθανού λαθρεμπορίου όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως κατασκευαστής σφαιρών που βρέθηκαν στη Ράκκα.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι σφαίρες που έχουν κατασκευαστεί στην περιοχή της Αξιούπολης του Κιλκίς, σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία Ιουλίου του 2014, βρέθηκαν στη Ράκκα. Καλούμε την κυβέρνηση, είπε, να μας εξηγήσει αν ήλεγξε ή όχι τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ενδιάμεσος, μεταφορέας και ενδιαφερόμενος να επενδύσει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω, υποστήριξε η Σπυράκη, ενώ κάλεσε τους υπουργούς Αμύνης και Εξωτερικών να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Το θέμα δεν έχει κλείσει για τη ΝΔ και δεν πρόκειται να κλείσει, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, κατέληξε η κ. Σπυράκη.