2 Νοεμβρίου 2017

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας στην Αθήνα - ΕΙΚΟΝΑ

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου, για επαφές με βασικό στόχο την προετοιμασία της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη του Τούρκου [δείτε την εικόνα]...


... αξιωματούχου στην Ελλάδα εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια Αθήνας και Άγκυρας για δημιουργία ενός πιο σταθερού διαύλου επικοινωνίας.

Ο Χ. Τσαβούσογλου, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα θα επιστρέψει στην Άγκυρα, κάνοντας πρώτα στάση στη Θράκη, όπου το Προξενείο, μέσω της παράνομης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης", του ετοιμάζει θερμή υποδοχή, διαθέτοντας δωρεάν λεωφορεία.

Η ανακοίνωση του παράνομου σωματείου [που λειτουργεί εδώ και χρόνια, ελεύθερα]
O συμπολίτης μας και αντιπρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Κύριος Χακάν Τσαβούσογλου, την Παρασκευή 13:30 της 3/11/2017 θα επισκεφτεί την Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Όλος ο λαός μας είναι καλεσμένος.  Για όσα από τα μέλη μας επιθυμούν να υποδεχτούν στον Εχίνο τον αντιπρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κύριο Χακάν Τσαβούσογλου, στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει εκεί μετά από την επίσκεψη στην ΤΕΞ, θα μπει λεωφορείο. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν με λεωφορείο στον Εχίνο, μπορούν να προσφύγουν στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης.
Ανακοινώνεται σε όλα τα μέλη μας  Δ.Σ / Τ.Ε.Ξ.