8 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μακρόν μίλησε για δημοκρατία εμπρός στον αντιδημοκράτη Τσίπρα

Ήταν συνεχείς οι αναφορές, κατά την επίσκεψη Μακρόν, ότι η Ελλάδα γέννησε την Δημοκρατία. Αυτό το άκουσαν οι κυβερνητικοί;  Ή από το ένα αυτί μπήκαν...


... τα λόγια, από το άλλο βγήκαν. Η Δημοκρατία δεν έχει καμιά σχέση με τα Σοβιέτ, ούτε με την αυταρχικότητα και αγένεια κυβερνητικών παραγόντων.

Είναι φανερό ότι μέρα με τη μέρα καταλύονται οι δημοκρατικές αξίες στη χώρα μας [Η ισοπέδωση προς τα κάτω, αντί της αριστείας, είναι πρότυπο των κομμουνιστών και όχι των δημοκρατών. Είναι επιθυμία των μετριοτήτων που δεν μπορούν να φτάσουν ψηλά. Και μιλούν για ισότητα, που ποτέ δεν μίλησαν οι Έλληνες, αντί για ισονομία και ισοτιμία].

Άκου τώρα… Ο Λοβέρδος αποκάλεσε τους κυβερνητικούς εσμό ψευτών και νόμισε ότι τους πρόσβαλε. Μα, αυτό πια το συνήθισε ο λαός. Κάτι άλλο πρέπει να βρει.

Αυτό που συμβαίνει με την…ανεξάρτητη ΕΡΤ είναι δείγμα αυταρχικής διακυβέρνησης. Δεν τολμά κάποιος να ψελλίσει κάτι δυσάρεστο για την κυβέρνηση, και πέφτουν επάνω του οι κομματικοί δημοσιογράφοι να τον φάνε. Στην καλύτερη περίπτωση να τον… διορθώσουν.
Καλλισθένης