21 Σεπτεμβρίου 2017

Κουρουμπλής: "Συγγενής μου η σύμβουλος που γελούσε -ειρωνικά- με τον Μητσοτάκη" - ΒΙΝΤΕΟ

Παραδέχθηκε πως «έκανε λάθος», αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη

Απάντηση στον σάλο που έχει ξεσπάσει, εκτός από τους χειρισμούς για την πετρελαιοκηλίδα, και για την βοηθό και συνεργάτη του, επιχείρησε [δείτε το βίντεο]...


... να δώσει το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος χθες στην Βουλή και ενώ στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά μιας ξανθιάς κυρίας, που καθόταν στα υπουργικά έδρανα πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για συνεργάτη του στο υπουργείο.

Μάλιστα η συμπεριφορά της ήταν σε τέτοιο βαθμό ενοχλητική και προσβλητική προς το κοινοβούλιο και ειδικά προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη.

Σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κύριος Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

Πάντως, ο κύριος Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.