26 Σεπτεμβρίου 2017

Υπεύθυνες οι ΗΠΑ για τον θάνατο του Ρώσου διοικητή στη Συρία! - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρότατες καταγγελίες από τη Μόσχα

Δυναμιτίζει το κλίμα η επίσημη τοποθέτηση της Μόσχας, προμηνύοντας "σύγκρουση γιγάντων".

«Η τραγωδία, της οποίας υπήρξαμε μάρτυρες, ο θάνατος του Ρώσου διοικητή, είναι [δείτε το βίντεο]...

... το τίμημα, η αιματηρή ανταμοιβή, της διπρόσωπης αμερικανικής πολιτικής (στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ριαμπκόφ, επισημαίνοντας ότι οι ενέργειες των ΗΠΑ στο Ντείρ ελ Ζορ δείχνουν ότι για την Ουάσιγκτον, σε αρκετές περιπτώσεις οι γεωπολιτικούς της στόχοι είναι πιο σημαντικοί από τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας τον οποίο επικαλούνται.

«Το γεγονός, δυστυχώς είναι προφανές και πολύ ανησυχητικό» δήλωσε ο Ριαμπκόφ, τονίζοντας ότι «έχουμε πεισθεί για μια ακόμη φορά για το ότι, η αμερικανική πλευρά, διακηρύσσοντας, ότι ενδιαφέρεται να εξαλειφθεί το "Ισλαμικό Κράτος" και να νικήσει τους τρομοκράτες στην Συρία, με ορισμένες ενέργειες της, δείχνει το εντελώς αντίθετο και συγκεκριμένα ότι μερικοί πολιτικοί και γεωπολιτικοί στόχοι, έχουν μεγαλύτερη σημασία για την Ουάσιγκτον».

Παράλληλα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το αν υπάρχουν επαφές μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον για την κατάσταση στην περιοχή Ντέιρ ελ Ζορ, επεσήμανε ότι οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί στρατιωτικοί συνεχίζουν να έχουν "εντατικές επαφές και σε διάφορα επίπεδα" για την κατάσταση στην περιοχή.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικά 24ωρα η Ρωσία είχε δημοσιεύσει ατράνταχτα στοιχεία για την προβοκατόρικη δράση του αμερικανικού στρατού στη Συρία, ο οποίος έχει αλισβερίσια ακόμη και με το βαλλόμενο ISIS. Φυσικά τα στοιχεία αυτά απορρίφθηκαν από τη Δύση, χωρίς ωστόσο να πείσουν και πολλούς: