6 Αυγούστου 2017

Της έκανε έκπληξη για την επέτειο του γάμου στον Θερμαϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν το καραβάκι στο οποίο επέβαιναν οι γονείς, τα δυο παιδιά άνοιξαν το πανό

Έναν πρωτότυπο και άκρως ρομαντικό τρόπο σκέφτηκε ένας άντρας από τη Θεσσαλονίκη για να γιορτάσει την επέτειο (δείτε το βίντεο)...


... γάμου με τη σύζυγό του.

Πήγε με τη γυναίκα του βόλτα σε ένα από τα πλωτά καφέ που κάνουν βόλτα στον Θερμαϊκό και τα δυο παιδιά τους, περίμεναν στην Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

Μόλις το καραβάκι έφτασε στο λιμάνι και ξεκίνησε την επιστροφή του προς τον Λευκό Πύργο, τα δύο αδέρφια, με τη βοήθεια κι ενός ακόμη φίλου τους άνοιξαν το πανό που φαίνεται στη φωτογραφία, πάνω στο οποίο είχαν γράψει «35 ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΑΓΑΠΩ», κατά παραγγελία του μπαμπά.

Όπως ήταν λογικό, η σύζυγος ενθουσιάστηκε και έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση. Το ίδιο και οι άλλοι επιβάτες του καραβιού, που γελούσαν και έσπευσαν αμέσως να φωτογραφίσουν το πανό.

«Ήταν ιδέα του μπαμπά», είπαν στη Voria.gr γελώντας και όντας ευχαριστημένοι που πέτυχε η έκπληξη, τα δύο αδέρφια, που στήριξαν με τόσο όμορφο τρόπο την επέτειο των γονιών τους, θυμίζοντας πως, παρά τις τόσο δύσκολες εποχές, ο θεσμός της οικογένειας, αλλά και ο ρομαντισμός δεν έχει χαθεί.