4 Ιουλίου 2017

Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral: Οι μουσουλμάνοι "ευχαριστούν" τις φεμινίστριες

Οι μουσουλμάνοι ευχαριστούν τις φεμινίστριες, των οποίων οι αντιπρόσωποι έχουν υμνήσει δημόσια το Ισλάμ με μπουνιές και κλωτσιές.

Σε πολλά άρθρα και βίντεο...


... φαίνεται η συμπάθεια που τρέφει το φεμινιστικό κίνημα της εποχής μας για το Ισλάμ και τις «αρχές» του. Περίεργο και όμως συμβαίνει, την ώρα που αυτή η θρησκεία καταπιέζει την ανθρώπινη ελευθερία και δη τις γυναίκες, γεγονός που δεν απασχολεί, όπως όλα δείχνουν, τις φεμινίστριες, όπως εκείνες από το Βερολίνο.

Ενώ υποτίθεται μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, ύμνησαν δημόσια το Ισλάμ, κραυγάζοντας σαν ισλαμιστές την ιαχή «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κάτω από την οποία κακοποιούνται και σφαγιάζονται γυναίκες στον μουσουλμανικό κόσμο. Οι μουσουλμάνοι, πιστοί στο δόγμα του Αλλάχ, ανταπέδωσαν αυτήν την πρωτοφανή υποστήριξη των φεμινιστριών.

Φεμινίστριες της γνωστής οργάνωσης FEMEN διέκοψαν ισλαμική εκδήλωση και τότε τα «καλόπαιδα» των μουσουλμάνων όχι απλά τις άρπαξαν να τις πετάξουν έξω από την αίθουσα, αλλά τις χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ βρίσκονταν κάτω στο πάτωμα.

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλες τις φεμινίστριες, οι οποίες στηρίζουν το Ισλάμ και την έλευσή του στην Ευρώπη!