24 Ιουλίου 2017

Οι Rock-Pop καλόγριες του Βατικανού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστές στην νέα μουσικοχορευτική έκδοση του παπισμού, μια ομάδα από νέες καλόγριες δημιούργησαν το συγκρότημα «Sister Christina» παρουσιάζοντας ποπ και ροκ μουσική (δείτε το βίντεο)...
... σαν ένα είδος προσευχής.

Πρόκειται για ένα νέο γυναικείο θρησκευτικό μουσικό ποπ συγκρότημα από το Περού. Αυτοονομάστηκαν, «Οι δούλες του Κυρίου», και όπως αναφέρεται κέρδισαν τις καρδιές τον Ευρωπαίων μετά την κυκλοφορία τους πριν ένα χρόνο του πρώτου τους άλμπουμ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Λαχτάρα Καημός!».

Μετά από αυτή την μεγάλη εμπορική επιτυχία τώρα το γκρουπ των καλογριών ετοιμάζει μια καινούργια παραγωγή σε βίντεοκλιπ με τον τίτλο: «Η πίστη μου στο Θεό»! Όπως διατείνονται, αυτό θα μας υπενθυμίζει να έχουμε πίστη στο Θεό και να μην απελπιζόμαστε ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές στην ζωή μας.

Οι 10 αδελφές του συγκροτήματος για να βγάλουν τα έξοδα παραγωγής του βιντεοκλίπ, απευθύνθηκαν σε πολύ γνωστούς εθελοντές παραγωγούς και ηθοποιούς από το Περού. Για να κάνουν το βίντεο ανέβηκαν σε μια ταράτσα ενός νοσοκομείου στην Λίμα του Περού, από όπου και τραγούδησαν. Μέχρι και ελικόπτερο νοίκιασαν για να τραβήξει τις σκηνές.