24 Ιουλίου 2017

Μετά τη Ρωσία και οι ΗΠΑ ψηφίζουν νόμους για την προστασία των Χριστιανών!

Τα απολύτως απαραίτητα μένουν μέχρις ότου οι όλα τα μεγάλα νομοθετικά όργανα στις ΗΠΑ περάσουν νομοσχέδια για την προστασία των χριστιανών του εξωτερικού.

Πρόκειται για...
... το νομοσχέδιο 390, σύμφωνα με το οποίο οι ΗΠΑ θα παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια στους διωκόμενους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής, που σήμερα σφαγιάζονται από τις μουσουλμανικές εξτρεμιστικές οργανώσεις.

Η κίνηση για την Άμεση Ανακούφιση των χριστιανών της Συρίας και του Ιράκ από την γενοκτονία που υφίστανται, κατευθύνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην παροχή βοήθειας σε όσους υπόκεινται σε διωγμούς από τις αντίπαλες ισλαμικές οργανώσεις κατά τον 6ετή πόλεμο της Συρίας και τις εχθροπραξίες στο Ιράκ.

Το κύριο μέλημα του νομοσχεδίου είναι να σταματήσει η γενοκτονία των χριστιανών στις χώρες αυτές και αμέσως μετά να διασφαλίσει την αποκατάστασή τους. "Είμαστε έτοιμοι να δούμε το τραγικό τέλος του Χριστιανισμού στο λίκνο της Χριστιανοσύνης που είναι η Μέση Ανατολή", επισήμαναν οι εκπρόσωποι της κίνησης αυτής, πολλοί από τους οποίους ήταν επιφανείς πολιτικοί και ακτιβιστές.

Για πρώτη ίσως φορά στις ΗΠΑ, όχι μόνο αναγνωρίζεται στα σοβαρά η γενοκτονία των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, αλλά λαμβάνονται πρωτοβουλίες για την προστασία και αποκατάστασής τους.

Εξάλλου ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει αναφερθεί πολλάκις στον τερματισμό της γενοκτονίας των χριστιανών στη Μέση Ανατολή, υποσχόμενος να εξαφανίσει από προσώπου Γης τους ακραίους ισλαμιστές.