14 Ιουλίου 2017

"Τα τουρκικά προγράμματα φέρνουν κοντά Τουρκία και Ελλάδα"

Τα επόμενα βήματα του Αντζούν και στην Ελλάδα

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι δήλωσε πως τα προγράμματα που παράγει στην Ελλάδα συμβάλλουν στην προσέγγιση...


... των δύο χωρών. Σχολίασε στο πρακτορείο ΑΑ τις επενδύσεις που έχει κάνει στην Ελλάδα και τα σχέδια του.

Ο Ιλίτζαλι ανέφερε πως όταν πήγαινε στην Ελλάδα, ο στόχος του πέραν του κέρδους χρημάτων ήταν και η επιτυχία και είπε: "Η πρώτη μας σεζόν στην Ελλάδα πέρασε υπέροχα. Ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες μας. Υποθέταμε πως θα πετύχουμε, αλλά δεν πιστεύαμε πως αυτό θα γινόταν σε τέτοιο βαθμό".

Ο Ιλίτζαλι κοινοποίησε πως το ¨Survivor-Ελλάδα¨ στους τελευταίους δύο μήνες είχε τηλεθέαση 65% και είπε: "Εμείς αγαπήσαμε την Ελλάδα. Στήσαμε μια ωραία παραγωγή εδώ. Είναι η Ατζούν Medya-Ελλάδα. H Ελλάδα για έναν Τούρκο είναι ένα μέρος όπου περισσότερο από όλα αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Για αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος".


Ο Ιλίτζαλι αναφερόμενος στα σχέδια ανοίγματος και σε άλλες χώρες είπε πως "Σε πρώτο στάδιο αρχίζουμε νέα σχέδια σε Βραζιλία και Ρουμανία. Πρώτα ο Θεός αυτά θα αρχίσουν φέτος. Στόχος μας είναι να αναπτυχθούμε σε όλο τον κόσμο. Καθώς η Ελλάδα είναι η πιο κοντινή ανοιχτήκαμε από εκείνη την πύλη".

Ο Ιλίτζαλι πρόσθεσε πως αυτή την στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδια του να αγοράσει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα. Τόνισε πως προγράμματα-τουρκικές παραγωγές που εκπέμπονται στην Ελλάδα παρακολουθούνται με ενδιαφέρον και είπε "Εγώ πιστεύω πως τα προγράμματα μας συμβάλλουν. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως έχω τέτοιο καθήκον. Σε αυτούς τους καιρούς οι δημοφιλείς άνθρωποι συγκεκριμένες εντάσεις  μπορούν να τις μειώσουν".

Ο Ιλίτζαλι περιέγραψε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους λαούς των δύο χωρών και είπε: "Από αυτή την σκοπιά εάν εμείς διασφαλίσουμε την προσέγγιση τους ενός λαού προς τον άλλο, πιστεύω πως αυτό θα έχει και την αντανάκλαση του στην πολιτική. Στο θέμα αυτό θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου". (memleket.com.tr, tourkikanea)