19 Ιουλίου 2017

Χριστιανός σκότωσε την κόρη του επειδή αγάπησε μουσουλμάνο

Έγκλημα "τιμής" στο Ισραήλ

Μια μέρα μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, η 17χρονη Henriette Karra βρέθηκε νεκρή στο ίδιο της το σπίτι, φέροντας...
... πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που κατατέθηκε από τους εισαγγελείς, ο επιτιθέμενος δεν φέρεται να είναι άλλος από τον 58χρονο πατέρα της, Σάμι Κάρρα, που είχε «έντονη αντίθεση» στη σχέση της κόρης του με έναν φυλακισμένο μουσουλμάνο άνδρα.

Η οικογένεια είχε γνωρίσει τη σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες, αφότου ο πατέρας της έφηβης έμαθε πως η κόρη επρόκειτο να στραφεί στο Ισλάμ έγινε έξαλλος. Σαν αποτέλεσμα είχε ο χριστιανός πατέρας να εξοργιστεί από την απόφαση της κόρης του και να προβεί στην εγκληματική αυτή πράξη.

Έχοντας γνωρίσει από πρώτο χέρι την αρνητική αντιμετώπιση του πατέρα της, η Henriette πήγε μία βδομάδα πριν από τον φόνο της να μείνει στο σπίτι του μουσουλμάνου, ωστόσο όχι για πολύ. Μαρτυρίες θέλουν τον παιδοκτόνο να είχε απειλήσει την ίδια την οικογένεια του νεαρού μουσουλμάνου, στην περίπτωση που η κόρη του τελικά τον παντρευόταν.