13 Ιουλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Πολυετής κάθειρξη σε 30χρονο Αλβανό που βίασε την... μάνα του!

Η 58χρονη κατέθεσε ότι συγχωρεί τον γιo της και θέλει να επιστρέψει κοντά της

Συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σ' έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος βίασε...
... την 58χρονη μητέρα του, πριν 9 μήνες, στη Θεσσαλονίκη.

Κρίθηκε ένοχος για βιασμό και για αιμομιξία και οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς η έφεση του δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, το μεσημέρι της 7ης Οκτωβρίου 2016, ύστερα από καταγγελία της παθούσας στο Τμήμα Ασφαλείας Ανάληψης. Σοκαρισμένη η γυναίκα από την Αλβανία ανέφερε στους αστυνομικούς πως την βίασε ο ίδιος της ο γιος. Μέσα σε λυγμούς στο δικαστήριο κατέθεσε όσα πέρασε λέγοντας ότι συγχωρεί τον γιo της και θέλει να επιστρέψει κοντά της.

Κατά την απολογία του ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν έγινε η πράξη και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε. "Είχα χωρίσει και ήμουν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ερωτική απογοήτευση με έκανε να μισώ τις γυναίκες" ανέφερε ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα ξημερώματα της 7ης Οκτωβρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του και της ζήτησε να καθίσει μαζί του στο κρεβάτι.

Απαίτησε να τη φιλήσει και όταν αυτή τον ρώτησε "τι κάνεις παιδί μου;" εκείνος απάντησε "εγώ θα κάνω τη δουλειά μου". Η παθούσα τον απωθούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά ο 30χρονος προέβη σε ολοκληρωμένη συνουσία.