15 Ιουλίου 2017

"Με 3 δισ. δολ. πλήρωσαν τα ΗΑΕ τον Γκιουλέν για το πραξικόπημα"!

Βρήκε καινούργιο εχθρό η Τουρκία

Πώς είναι δυνατόν μέχρι τώρα να μην είχε επιχειρηθεί η συσχέτιση των φερομέων ως πραξικοπηματιών, δηλαδή την «τρομοκρατική οργάνωση»...


... του Φετουλάχ Γκιουλέν, με τους αντιπάλους του Κατάρ στον Κόλπο!

Μη ανησυχείτε. Μόλις επιχειρήθηκε! Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» φιλοξενεί στον διαδικτυακό της κόμβο ρεπορτάζ με δηλώσεις ειδικού στα θέματα Μέσης Ανατολής του πανεπιστημίου του Κατάρ, ο οποίος όχι μόνο κάνει λόγο για γενναία χρηματοδότηση ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων –«πετσετάκια» είναι τα δισ.;– αλλά εμπλέκει και τον Μοχάμεντ Νταχλάν, τον Παλαιστίνιο πρώην αξιωματούχο της Φατάχ στη Γάζα στο κόλπο!

Οπότε, δεδομένου ότι ο Νταχλάν θεωρείται πως διατηρεί καλές επαφές με τους Ισραηλινούς και προαλείφεται για επιστροφή στη Γάζα, το ρεπορτάζ έχει και ολίγη από αντισημιτισμό, ενώ εμπλέκει όχι μόνο τα ΗΑΕ σε αυτρό, αλλά και την Αίγυπτο που επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει στην «αξιοποίηση» του Μοχάμεντ Νταχλάν!

Ο «ειδικός» που είναι λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Κατάρ, ονομάζεται Muhammad bin Mukhtar Al-Shanqiti, «αποκάλυψε» ότι η ηγεσία της οργάνωσης του Γκιουλέν, επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) 22 φορές πριν το πραξικόπημα, ενώ τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια πληρώθηκαν στους πραξικοπηματίες μεταξύ Οκτωβρίου 2015 και Ιουλίου 2016.