14 Ιουνίου 2017

Όλα καλά με τη χειρουργική επέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη

Αφαιρέθηκε νεοπλασία στον προστάτη

Δύο ώρες διήρκεσε σήμερα το πρωί η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος είχε εισαχθεί από χθες...
... στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν στο Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia, το πρόβλημα στον προστάτη ήταν εντοπισμένο και σε πρώιμα στάδια και ως εκ τούτου η ανάρρωση αναμένεται να είναι πλήρης και χωρίς άλλες περιπέτειες. Η επέμβαση έγινε ρομποτικά και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Ο κ. Θεοδωράκης βρίσκεται ήδη στο δωμάτιό του σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου σε 2 με 3 ημέρες. Η επάνοδος στα καθήκοντά του θα γίνει μετά από δύο εβδομάδες.

Διαβάστε παρακάτω το ιατρικό ανακοινωθέν:
Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.