22 Ιουνίου 2017

Τζιχαντιστές έχουν πέρασμα την Ελλάδα για την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσοι άραγε μένουν εδώ;

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι περίπου 5.000 ετοιμοπόλεμοι τζιχαντιστές εισέρχονται από τα ανατολικά σύνορα στην Ελλάδα μετά (δείτε τα βίντεο)...
... την κατάρρευση του ISIS και από εδώ προωθούνται στην κεντρική Ευρώπη. Φυσικά ο κίνδυνος και για τη χώρα μας είναι πολύ μεγάλος.

Σε επόμενο βίντεο προβάλλεται και μια τοπική εξέγερση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα η κατάσταση στην Ελλάδα δεν απέχει και πολύ από το να δούμε και εδώ παρόμοιες σκηνές με τους μουσουλμάνους στην Γαλλία, Αγγλία και Σουηδία.

Ενώ συνεχίζεται η ροή εκατοντάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα, οι ίδιοι εγείρουν την απαίτηση να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα και μάλιστα υποστηριζόμενοι από κάποιες ΜΚΟ για να εισέλθει ελεύθερα όλος αυτός ο όγκος των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που περιμένει εκτός συνόρων.

Είναι χαρακτηριστικό και αξιοσημείωτο ότι ύστερα από 180 χρονιά απελευθέρωσης της Αθήνας από τον οθωμανικό ζυγό, για πρώτη φορά ανεγείρεται επίσημα ένα μεγάλο μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.