11 Ιουνίου 2017

Είναι αυτή η χειρότερη οδηγός του κόσμου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την προσπάθεια μια οδηγού να παρκάρει η ο οποία στέφεται με παταγώδη, στην κυριολεξία, αποτυχία...

Εντάξει, έχουμε δει (δείτε το βίντεο)...
... πάμπολλα βίντεο με άνδρες και γυναίκες οδηγούς να κάνουν ακατανόητα πράγματα. Να χάνουν το έλεγχο, να μην μπορούν να παρκάρουν και γενικά να απορείς με ποιο τρόπο πήραν δίπλωμα.

Η συγκεκριμένη κυρία μπορεί επάξια να μπει στο Πάνθεον των πιο ανίκανων οδηγών του κόσμου. Προσπαθώντας, ένας Θεός ξέρει τι, μάλλον να παρκάρει σε έναν χώρο που επαρκεί για να χωρέσουν δυο τρία τριαξονικά, η κυρία που βλέπουμε, στην αρχή το σκέφτεται λίγο, μετά παίρνει φόρα χτυπάει το σταθμευμένο όχημα πίσω της, προφανώς πανικοβάλλεται, ξαναπατάει γκάζι και προσπαθεί ν’ ανέβει το πρανές με το γκαζόν ακριβώς μπροστά της.

Εκεί ακριβώς που λίγα δευτερόλεπτα πριν περνούσαν περαστικοί και μια μαμά με καρότσι!  Οι υπόλοιποι τραβάνε τα μαλλιά τους, μια Porsche Cayenne που εκείνη τη στιγμή εισέρχεται στο χώρο του δράματος παίρνει χαμπάρι ότι δεν θα τη βγάλει καθαρή και οπισθοχωρεί πανικόβλητη. Πάνω στη ώρα, διότι η κυρία αποφασίζει ότι δεν «σκότωσε» με την πρώτη το αυτοκίνητο πίσω της.

Ξαναβάζει όπισθεν και μεγαλύτερη φόρα αυτή τη φορά πέφτει πάνω στο δύσμοιρο αυτοκίνητο. Εντάξει, τώρα τα κατάφερε. Οι υπόλοιποι εξακολουθούν να τραβούν τα μαλλιά τους, κάποιοι τρέχουν να σωθούν και ένας γενναίος τρέχει για να πατήσει το φρένο και να αποτρέψει τα χειρότερα και εκείνη κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, ισιώνει το φόρεμα και επιθεωρεί. Job well done. Τo σκότωσε το Qahsqai...