19 Μαΐου 2017

Στείλαμε πίσω Τούρκους αξιωματικούς φυγάδες;

Τρία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων (SAT) που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία συνελήφθησαν...


... από τις τουρκικές Αρχές τη στιγμή που ήταν έτοιμα να περάσουν στην Ελλάδα, μετέδωσε ο τουρκικός Τύπος. Ο οποίος όμως είναι κατευθυνόμενος, και μεταδίδει ό,τι υπαγορεύει η κυβέρνηση.

[Άραγε, οι δεκάδες που έχουν ζητήσει άσυλο μέχρι τώρα, είναι όλοι "καθαροί", ή μας στέλνουν και πρακτοράκια οι Τούρκοι;]

Όμως, άλλες πληροφορίες έχει η δικηγόρος των "8", Σταυρούλα Τομαρά, που έγραψε στο Facebook, ότι οι τρεις Τούρκοι στρατιωτικοί είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και συνελήφθησαν στις 15 Φεβρουαρίου. Την ίδια ημέρα οι πρώην συνάδελφοί τους (Επικελευστής Fatih Arık και Κελευστής Halit Çetin), είχαν εμφανιστεί μαζί με τον δικηγόρο τους στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδος για να παραδοθούν και να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Υπονοεί δηλαδή, ότι από πέντε στείλαμε πίσω τους τρεις, και οι Τούρκοι μας έκαναν το χατίρι να μη καρφώσουν τον Τσίπρα, ανακοινώνοντας ότι τους συνέλαβαν εντός του τουρκικού εδάφους. Μακάρι να μη συνέβη έτσι, γιατί αλλιώς, το ούτως ή άλλως σμπαραλιασμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, ξευτελίζεται πλήρως.

Τους ικέτες που κινδυνεύουν από τα αρχαία χρόνια οι Έλληνες τους προστάτευαν.