21 Μαρτίου 2017

Έρμαιο του πολυπολιτισμού η Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Παρίσι εκτός έλεγχου και η Γερμανία κατά πόδας

Νέες φοβέρες ταραχές ξέσπασαν στο Παρίσι μόλις έγινε γνωστή η απέλαση ενός Αλγερινού ισλαμιστή, που ήταν το έναυσμα για να ξεσηκωθούν χιλιάδες μουσουλμάνοι..
... και να τα κάνουν γυαλιά καρφιά προς δόξαν του πολυπολιτισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδηλωτές οργάνωσαν μια μεγάλη πορεία στο κέντρο του Παρισιού που θύμιζε Ισλαμαμπάτ και εξαγριωμένοι ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις απαιτώντας να αρθεί η απέλαση του Αλγερινού ισλαμιστή. Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από τον έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων θυμίζοντας Δαμασκό.

Η μόνη που αντέδρασε έντονα σε αυτήν την κατάσταση ήταν η υποψήφια του «Εθνικού Μετώπου» για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, Marine Le Pen, η οποία κατήγγειλε ότι τα παιδιά των Γάλλων δεν μπορούν πλέον να πηγαίνουν στα σχολεία γιατί οι μουσουλμάνοι επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα και τόνισε πώς δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Την ίδια ώρα στην Γερμανία, πάλι προς δόξαν του πολυπολιτισμού, μουσουλμάνοι επιτέθηκαν εν ψυχρώ με μαχαίρια σε μεγάλο συγκρότημα πολυκαταστημάτων εναντίον των πολιτών που ήθελαν να προστατέψουν τις γυναίκες, που είχαν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από αυτόν.