31 Μαρτίου 2017

Αποκάλυψη: Οι Βρετανοί ήξεραν ότι θα βγει ο Τραμπ από τον Σεπτέμβριο

Νέα σοκαριστικά στοιχεία

Μεγάλες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως Αμερικανοί δημοσιογράφοι, μετά από σχεδόν 3 μήνες ερευνών.

Χθες, παρουσίασε τμήμα της έρευνάς του στο αμερικανικό ειδησεογραφικό...

... πρακτορείο Fox News, ο γνωστός δημοσιογράφος Andrew Napolitano. Ο ίδιος είχε ασχοληθεί με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων  του Ντόναλντ Τραμπ από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Ο Ναπολιτάνο ανέφερε ότι είναι λανθασμένο να θεωρούμε ότι ο Ομπάμα έβαλε την CIA να βάλει "κοριούς" στα τηλέφωνα του Τραμπ και του επιτελείου του. "Δεν είναι τόσο αφελής" δήλωσε για τον πρώην Αμερικάνο Πρόεδρο. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ομπάμα ζήτησε από την βρετανική αντικατασκοπεία ΜΙ6 να "παγιδεύσει" τα τηλέφωνα και να ελέγχει ανελλιπώς τις κινήσεις του Τραμπ.

"Άλλωστε αυτό είναι το σωστό να κάνεις προκειμένου να μην πιαστείς. O Oμπάμα είχε άριστες σχέσεις με τον  πρώην Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον. Είναι πάρα πολύ γνωστό και το έχουν δηλώσει και οι δύο. Οπότε δεν μου φαίνεται περίεργο ο Ομπάμα να ζήτησε από τον φίλο του Κάμερον να του κάνει μια χάρη. Είναι απλή πολιτική", δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Ωστόσο, το σημαντικότερο που είπε ο Ναπολιτάνο δεν ήταν αυτό. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα παρουσιάσει και άλλες πληροφορίες στο μέλλον, ο Ναπολιτάνο υποσχέθηκε να επανέλθει με περισσότερα στοιχεία και δήλωσε ότι "αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα πιστεύω ότι έχω ανακαλύψει κάτι πολύ μεγάλο. Πιστεύω ότι οι Βρετανοί ήξεραν παραπάνω από ότι έλεγαν. Η ΜΙ6 έχει πολύ μεγάλο δίκτυο στην Ουάσιγκτον και η CIA στο Λονδίνο. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση εάν οι δύο υπηρεσίες αντάλλαζαν πληροφορίες πριν τις εκλογές".

Όταν ερωτήθηκε τι είδους πληροφορίες αντάλλαζαν, η απάντηση του Ναπολιτάνο ήταν εξαιρετικά μυστηριώδης: "Είναι γεγονός ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας ελέγχουν τον κάθε υποψήφιο. Άλλωστε, η CIA υπάκουε τότε στον Ομπάμα. Ο Ομπάμα υποστήριζε την Κλίντον και ξέρουμε ότι η CIA είχε κάνει μυστικές δημοσκοπήσεις στην Αμερική. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν η MI6 είχε δώσει πολύτιμες πληροφορίες στην CIA για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ή τουλάχιστον μια εκτίμηση. Εγώ πιστεύω ότι ο Ομπάμα είχε τις αμφιβολίες του για την Κλίντον ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2016".