3 Ιανουαρίου 2017

Βουλευτής του ΑΚΡ κατηγόρησε τους δολοφονημένους Τούρκους στρατιώτες

Δεν έχει όρια η χυδαιότητα των Τούρκων

Ο βουλευτής του ΑΚΡ Σαμιλ Ταγιάρ υποστήριξε πως ο ένας ο στρατιώτης ήταν μέλος της ISIS και ο άλλος πήγε εκεί με την δική του βούληση.

Η κυβέρνηση...


... του ερντογανικού ΑΚΡ μετά την τακτική της σιωπής και της φίμωσης σχετικά με τους δύο στρατιώτες που δολοφόνησε καίγοντάς τους η ISIS, τώρα άρχισε να κατηγορεί τους ίδιους τους στρατιώτες.

Μια εβδομάδα πέρασε μετά από την δημοσίευση του βίντεο στο οποίο η ISIS καίει δύο μέλη του τουρκικού στρατού. Πέραν της δήλωσης "ερευνούμε τις εικόνες αυτές", που έκανε το υπουργείο Αμύνης, καμία άλλη δήλωση δεν έγινε από την κυβέρνηση ή από κάποιον από τους σχετιζόμενους φορείς.

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ "κάνουν την πάπια", ενώ τέθηκε σε λειτουργία κάθε είδους λογοκρισία για να παρεμποδιστεί η διάδοση του βίντεο αυτού στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι παραβίασαν την λογοκρισία και ζήτησαν λογοδοσία για την πολεμοκάπηλη πολιτική, δέχτηκαν την επίθεση της αστυνομίας.

Η τάση της εξουσίας να σωπαίνει και να φιμώνει, τώρα εξετράπη φτάνοντας να κατηγορεί τους ίδιους τους στρατιώτες. Στην κατεύθυνση αυτή ήρθε η εντυπωσιακή δήλωση του βουλευτή Γκαζιάντεπ του ΑΚΡ-Σαμίλ Ταγιάρ, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα ¨Πυξίδα¨, αρχικά δήλωσε πως μόνο μετά από εξέταση του βίντεο από τον TÜSİAD θα γίνει αντιληπτό αν είναι αληθινό ή όχι, ενώ μετά σαν να είχε δεχθεί ήδη το αληθές του βίντεο, κατηγόρησε τους πυρποληθέντες στρατιώτες.

Δήλωσε: "Αυτός που φορά ρούχα στρατιωτικού καμουφλάζ είναι μέλος της ISIS γεννημένος στο Ικόνιο. Δεν έχει καμία σχέση με τον στρατό", ενώ για τον δεύτερο είπε πως "Αυτός πήγε εκεί από φυλάκιο του Κίλις. Μετέβη μόνος του ή απήχθη; Αυτό ερευνάται, ενώ η επικρατούσα άποψη είναι πως πήγε με δική του βούληση". (Sendika14.0rg, tourkikanea)

Σχόλιο: Και όλα αυτά διότι το κάψιμο των στρατιωτών αποτελεί ένα έμμεσο χαστούκι στην άφρονα πολιτική του Ταγίπ.  Άρα αφού αυτό το περιστατικό βλάπτει τον πολυχρονεμένο σουλτάνο, τότε φταίνε τα θύματα!

Αναλογιστείτε την θέση των οικογενειών των στρατιωτών αυτών. Έστειλαν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την πατρίδα. Ο πρόεδρος-ψυχάκιας τα έστειλε στην Συρία. Είδαν τα παιδιά τους να αιχμαλωτίζονται  από τους πρώην συμμάχους του Ερντογάν, οι οποίοι λίγο αργότερα τα έκαψαν ζωντανά… Και από πάνω να βλέπουν τώρα μετά θάνατον να βγαίνει o κάθε γελοίος σαν τον Ταγιάρ και να σπιλώνει την μνήμη τους…