9 Σεπτεμβρίου 2016

Κως: Ζευγάρι Αλβανών παρέσυρε με το αυτοκίνητο δύο άτομα στο πεζοδρόμιο και τα εγκατέλειψε

Ο 34χρονος δράστης δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης και ήταν μεθυσμένος  

Δεν έφτανε που κόντεψε να σκοτώσει δυο ανθρώπους και τους εγκατέλειψε αβοήθητους, έκανε και τον... ζόρικο στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν ένας «νταής» Αλβανός, ο οποίος...
... αποδείχθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς να διαθέτει... δίπλωμα οδήγησης!

Ο 34χρονος αλλοδαπός, που είχε στο πλευρό του μια 28χρονη ομοεθνή του, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα να ανεβεί σε ένα πεζοδρόμιο στην πόλη της Κω και να παρασύρει δυο περαστικούς που περπατούσαν ανυποψίαστοι! Όμως, δεν σταμάτησε να βοηθήσει τους τραυματισμένους πεζούς, αλλά εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι και να το προσάγουν στην υπηρεσία τους. Όταν, όμως, ανακοίνωσαν στον 34χρονο τη σύλληψή του, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά χωρίς τελικά να αποφύγει τις χειροπέδες. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ότι βρισκόταν σε προφανή κατάσταση μέθης και δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Έτσι, οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω  κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών με εγκατάλειψη, αντίσταση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Μαζί του, παραπέμφθηκε και η 28χρονη συνοδηγός, που δήλωσε ψευδώς ότι δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο και κατηγορείται για ψευδορκία.