21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πούτιν «ξεπουλάει» στην Κίνα!

Ο Ρώσος πρόεδρος κερδίζει τις καρδιές των Κινέζων!

Ο Πούτιν έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στην Κίνα και σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, το πρόσωπό του έχει διεισδύσει στην κινεζική αγορά, καθώς όλο και περισσότερα...


... προϊόντα ξεπουλάνε κυριολεκτικά!

Η δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου έχει φτάσει στα ύψη, κυρίως μετά από την χειρονομία του να προσφέρει στον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, μια οικογενειακή συσκευασία ρωσικού παγωτού, κάνοντας τον πρόεδρο της Κίνας να δηλώνει ενθουσιασμένος καθώς είναι το αγαπημένο του.

Μάλιστα, φέτος, η Κίνα έκανε εισαγωγές ρωσικού παγωτού οι οποίες ξεπέρασαν το 206%, καθώς οι Κινέζοι εμπιστεύονται την γειτονική χώρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι Κινέζοι εισαγωγείς να εκμεταλλευτούν την εικόνα του Πούτιν στις καμπάνιες μάρκετινγκ των προϊόντων τους, μάλιστα ένας εξ αυτών διακόσμησε τα φορτηγά του με τον Πούτιν να τρώει παγωτό γράφοντας «Το παγωτό που προτιμά ο Πούτιν».

Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς παντού στην αγορά της Κίνας μπορείς να βρεις από κούπες, μπλουζάκια μέχρι και διακοσμητικά αντικείμενα που φέρουν το πρόσωπο του Ρώσου ηγέτη, αν και εκπρόσωπός του ανέφερε πως στον Πούτιν δεν αρέσει να χρησιμοποιείται η εικόνα του για εμπορικούς λόγους.