20 Αυγούστου 2016

Ανθελληνικό μένος

Υπάρχουν στον πλανήτη εκείνοι που μόλις ακούν Έλληνες παθαίνουν κάτι!

Αφηνιάζουν και εύχονται να υπήρχαν πυρές, όπως στον Μεσαίων, για να κάψουν όλους αυτούς τους απρόβλεπτους και απείθαρχους Έλληνες, οι οποίοι τους «χαλάνε την σούπα».

Ως γνωστόν, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε...
... τα ξημερώματα του Σαββάτου το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Αμερικανίδα, Σάντι Μόρις.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε σε έναν Αμερικανό φαν, ο οποίος ξέσπασε μέσω twitter κατά της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, κάνοντάς την μάλιστα και mention στο ανθελληνικό παραλήρημά του.

«Η σκ@@α που νίκησε είναι από το Στάνφορντ ίσως θα έπρεπε να μείνει στην Ελλάδα», ήταν το πρώτο του tweet για να έρθει και δεύτερο, στο οποίο απευθυνόμενος στην 26χρονη έγραψε: «Σταμάτα α χρησιμοποιείς τις ΗΠΑ μείνε στην Ελλάδα, αυτή είναι η χώρα σου».

Εν τω μεταξύ, απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» δυο Γερμανούς έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η μεταφορά των δύο τουριστών από τη Γερμανία από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ήταν επεισοδιακή και αυτό γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν τον οδηγό ταξί με την... δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στην Γερμανία!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό αυτό δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται στην Κρήτη, καθώς πολλές φορές οι ιδιοκτήτες ταξί έρχονται αντιμέτωποι με την προσβλητική συμπεριφορά τουριστών.