19 Ιουλίου 2016

«Η πολυπολιτισμικότητα αιτία της τρομοκρατίας»

Δηλώσεις υπουργού Εσωτερικών της Πολωνίας, Mariusz Blaszczak

Πολυπολιτισμικότητα, πολιτική ορθότητα και μαζική μετανάστευση είναι υπεύθυνες για τι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας, Mariusz Blaszczak, κατηγορώντας...


... την Δύση. Μετά την επίθεση στην Νίκαια, ο Πολωνός αξιωματούχος δήλωσε πως αυτό είναι το αποτέλεσμα τόσων χρόνων πολυπολιτισμικότητας.

Μάλιστα συνέδεσε την τρομοκρατία με την μετανάστευση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη. «Η Ευρώπη θα είναι ασφαλέστερη με λιγότερους παρά με περισσότερους μουσουλμάνους, δήλωσε μιλώντας στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVN24».

Ο Blaszczak πρόσθεσε πως πιστεύει πως η ομάδα Visegrad (Πολωνία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Τσεχία δεν αντιμετωπίσουν το ίδιο τρομοκρατικό πρόβλημα με την Γαλλία, επειδή δεν  «επιθυμούν νεοεισερχόμενοι (μουσουλμάνοι) να εποικίσουν τις χώρες τους».

Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι να γεμίσει την Ευρώπη με οπαδούς του Ισλάμ, έτσι ώστε να προκληθεί χάος και ως «λύση» να πλασαριστεί η Πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα παρουσιαστεί ως σωτήρας των λαών.

Σε αυτή την κατεύθυνση επιχειρείται η αποχριστιανοποίηση της Ευρώπης και φυσικά και της Ελλάδας.