21 Ιουλίου 2016

Δεν αποφασίζει η Γερμανία για την Ευρώπη - ΒΙΝΤΕΟ

Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους νομίζουν πως η Γερμανία είναι εκείνη που ορίζει τα πράγματα στην Ελλάδα, παρασυρόμενοι από δημοσιογράφους και ΜΜΕ, τα οποία (δείτε το βίντεο)...
... αποπροσανατολίζουν παρά ενημερώνουν.

Η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε παίρνει απλά εντολές από τους εγκάθετους της Νέας Τάξης, οι οποίοι εκφράζονται μέσω οικονομικών οίκων και πολυεθνικών.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας στο βίντεο παραδέχεται πως η Γερμανία από το 1945 δεν έχει εθνική κυριαρχία. Αυτό βέβαια συμβαίνει από πολύ νωρίτερα, όταν η Γερμανία τελούσε υπό την διοίκηση της Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων, η οποία κυβερνούσε μέσω μοναρχιών τον πλανήτη.

Τελικά το 1919 μετά την ήττα της Γερμανίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο επικράτησε η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, την οποία ανέτρεψε ο Χίτλερ, ο οποίος εκ μέρους της Παλαιάς Τάξης εξαπέλυσε δεύτερο πόλεμο στην Νέα.

Μετά και την δεύτερη ήττα της Γερμανίας η Νέα Τάξη Πραγμάτων κυβερνά σε γενικές γραμμές την χώρα, ωστόσο η δεξιόστροφη Παλαιά Τάξη διατηρεί την έδρα της στο Νοϊνσβανστάιν, έξω από το Μόναχο.