27 Ιουλίου 2016

Φανατικοί ισλαμιστές κατακλύζουν την περιοχή γύρω από την εκκλησία που έσφαξαν τον ιερέα!

Δέος προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις

Σύμφωνα με νέες αναφορές από τη Γαλλία, το χωριό Saint-Etienne-de-Rouvray όπου σφαγιάστηκε σήμερα το πρωί ο χριστιανός ιερέας, αποτελεί άνδρο φανατικών ισλαμιστών κάτω...


... από το "άγρυπνο" βλέμμα των γαλλικών αρχών.

Σε πολύ κοντινή απόσταση μάλιστα από την εκκλησία, βρίσκεται ένα τζαμί στο οποίο πιθανολογείται ότι στρατολογούνται οι φανατικοί ισλαμιστές, μερικοί εκ των οποίων έκαναν και την επίθεση στην εκκλησία το πρωί της Τρίτης.

Μάλιστα όταν αυτό αποτελεί και την πεποίθηση ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Γαλλίας, όπως του Φρανσουά Μπαϊρού, τότε τα πράγματα μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο στη χώρα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος επεσήμανε πως "Είμαστε στο Saint-Étienne-du-Rouvray και όλος ο κόσμος ήξερε ότι σε αυτό το χωριό υπάρχει ένα τζαμί σαλαφιστών και μια κοινότητα φανατικών, μεταξύ της οποίας υπήρχαν μέλη που είχαν καταταγεί στις ισλαμικές δυνάμεις που πολεμούν στην Συρία, ενώ ο δολοφόνος είχε ήδη προσπαθήσει να πάει".

Επίσης μεγάλη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο ένας από τους δράστες ήταν όχι μόνο γνωστός στις γαλλικές αρχές, αλλά είχε φυλακιστεί προ μερικών μηνών για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις και προσπάθεια κατάταξης στον στρατό του ISIS.