21 Ιουλίου 2016

«Η Τουρκία χρησιμοποιείται για αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και πόλεμο με την Ρωσία»

Στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο έρχονται κοσμογονικές αλλαγές, οι οποίες θα παρθούν ως αφορμή, προκειμένου να γίνει προσπάθεια εγκαθίδρυσης παγκόσμιας δικτατορίας...
... στα τρομοκρατημένα πλήθη, τα οποία θα είναι διατεθειμένα να παραδώσουν τις ελευθερίες τους, προκειμένου η εξουσία να τους παρέχει ασφάλεια και τα προς το ζην.

Ο Willy Wimmer, πρώην Γενικός Γραμματέας του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας και πρώην αντιπρόεδρος του ΟΑΣΕ μιλώντας στο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik, δήλωσε με αφορμή το πραξικόπημα στην Τουρκία:

«Ζούμε σε μία επικίνδυνη εποχή που συνεχώς επιδεινώνεται. Χάος στην Τουρκία, κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Γαλλία, έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ.  (...)  Πλησιάζουμε σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης. Δεν θα είναι πια όπως την ξέρουμε.

Η Μόσχα δικαίως ανησυχεί για «πυρκαγιά», η οποία οργανώνεται να ξεσπάσει γύρω της (σ.σ. από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ). (...) Η Τουρκία χρησιμοποιείται για να ανάψει το φυτίλι νότια του ΝΑΤΟ και να προκαλέσει έκρηξη σε όλη την περιοχή. Ο Ερντογάν αποτελεί άλλο ένα ακόμα εργαλείο».

Ο πρώην υπουργός και παλιό μέλος του CDU είναι δηλαδή της άποψης πως η κατάσταση στην Τουρκία μαζί με άλλα γεγονότα οδηγεί σκόπιμα σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης και σε παγκόσμιο πόλεμο με την Ρωσία.