25 Ιουνίου 2016

Σκάνδαλο στο νοσοκομείο! Ο γιατρός έκοψε το υγιές πόδι της ασθενούς

Στο Αζερμπαϊτζάν ένας γιατρός μετά από την διάγνωση πως πρέπει να κοπεί το αριστερό πόδι, στην εγχείρηση από λάθος έκοψε το δεξί και υγιές πόδι.

Η 82 ετών Τερλάν Ελίεβα-ασθενής με διαβήτη πήγε...
... στο Αγγειολογικό Κέντρο Μικροχειρουργικής στο Μπακού-πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, όπου ο γιατρός Βαλέχ Κερίμοφ της είπε πως πρέπει να κοπεί το αριστερό της πόδι. Μετά από την διάγνωση η ασθενής μεταφέρθηκε στο χειρουργείο.

Και ενώ μέχρι εκεί όλα ήταν κανονικά, όταν η 82χρονη βγήκε από το χειρουργείο, οι συγγενείς της δεν πίστευαν στα μάτια τους. Διότι πρόσεξαν πως αντί για το άρρωστο αριστερό πόδι, της έκοψαν το δεξί πόδι. Ο αρχίατρος του Κέντρου Αζέρ Σεμσεντίνσκι σε δηλώσεις του στο ANS PRESS επιβεβαίωσε το περιστατικό. Ανέφερε πως είναι ενήμερος και σοκαρισμένος από αυτό που έγινε.

Ο γιατρός παραδέχτηκε πως από λάθος έκοψε το υγιές δεξί πόδι  Ο γιατρός Βαλέχ Κερίμοφ που πραγματοποίησε την εγχείρηση του σε δήλωση του στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΡΑ, είπε πως αμφότερα τα πόδια της ασθενούς είχαν γάγγραινα και παραδέχτηκε πως λόγω ενός τεχνικού λάθους κόπηκε το υγιές δεξί πόδι. (dha.com.tr/tourkikanea)