11 Μαΐου 2016

Πόσο άθλιοι μπορούν να είναι οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη;

"Η δράση μας ξεκινά από το μεγαλύτερο πομακοχώρι..."
Επίθεση των ανθρώπων του Προξενείου, κατά της εταιρίας "Μασούτης"

Τι ενόχλησε τους τουρκοπράκτορες; Ότι σε διαφήμιση της εταιρίας το πομακοχώρι Κένταυρος αποκαλείται... πομακοχώρι! Με άθλιο και προδοτικό κατά της Ελλάδας κείμενο βαπτίζουν...

... τους Πομάκους "Τούρκους" παρόλο που οι ίδιοι οι Πομάκοι το αρνούνται. Και όσοι το ανέχονται, είναι επειδή εκβιάζονται και εκφοβίζονται.

Αλλά, άθλια είναι και η στάση της ελληνικής πολιτείας που προδίδεικι αυτή τον ελληνισμό, μη εφαρμόζοντας τους νόμους του κράτους, και επιτρέποντας στους τουρκοπράκτορες να βυσσοδομούν κατά της πατρίδας.

Μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση προκάλεσε το γεγονός ότι σε μπροσούρα που βγήκε στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για τα προϊόντα που θα προσφερθούν μεταξύ 6/5 και 17/5/2016 και μαζί με την οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και την εταιρία Colgate-Palmolive,μειονοτικό χωριό της ορεινής Ξάνθης αναφέρεται ως ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ.

Στην εντελώς αναπάντεχη αυτή ανακοίνωση της ΜΑΣΟΥΤΗΣ και της εταιρίας Colgate-Palmolive Ελλάς, αναφέρεται η φράση "Η δράση ξεκινά από το μεγαλύτερο πομακοχώρι της Ελλάδας, τον Κένταυρο στον νομό Ξάνθης, όπου οδοντίατροι θα το επισκεφτούν την Πέμπτη 12 Μαίου".

Το ότι ένα μάρκετ που από την μέρα τη λειτουργίας του προτιμάται από τους μειονοτικούς για τις αγορές τους, φτάνει να ονομάζει (όπως ακριβώς το ελληνικό κράτος και κάποιοι ρατσιστικοί κύκλοι) πομακοχώρια τα χωριά της ορεινής περιοχής στα οποία ζούνε οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης, προκάλεσε απογοήτευση στους ανθρώπους της μειονότητας.

Ελπίδα και προσδοκία μας ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης είναι, η μεγάλη αλυσίδα μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ το συντομότερο να επανορθώσει το εσκεμμένο ή μη λάθος της. (birlikgazetesi.info)

Όπως γίνεται φανερό, οι τουρκοπράκτορες θα κάνουν μποϊκοτάζ στην εταιρία. Να δούμε τι θα κάνουν οι Έλληνες...