6 Φεβρουαρίου 2016

Μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Παραλίγο να καεί ο βουλευτής Γιώργος Αρβανίτης

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Από την επίθεση...


... παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος Γιώργος Αρβανιτίδης, ενώ η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, η οποία με ανακοίνωσή της ζητεί την παραίτηση του «ανίκανου και επικίνδυνου» υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

H ανακοίνωση της κ. Γεννηματά:
«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

»Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

»O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».