7 Φεβρουαρίου 2015

Ο υπουργός «sex symbol» και οι στυλιστικές του επιλογές (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η γνωστή ενδυματολόγος της Θεσσαλονίκης Άννα Καψάλη εξηγεί τι αποκαλύπτουν για την προσωπικότητα του Γ. Βαρουφάκη οι στυλιστικές επιλογές του.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών (δείτε τις εικόνες)...


... Γιάνης Βαρουφάκης, με το αντισυμβατικό στυλ του, έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας σε βαθμό που να θυμίζει περισσότερο...rock star παρά πολιτικό. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν ότι, σε αυτές τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, ο υπουργός με το... πουκάμισο έξω από το παντελόνι έχει κλέψει τη δόξα ακόμη και από τον νεαρό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που δεν φοράει ποτέ γραβάτα.

Σελίδες στο facebook, αμέτρητα άρθρα, σχόλια και αφιερώματα για την προσωπική του ζωή και την cool συμπεριφορά του, που ταιριάζει γάντι με το χαλαρό ντύσιμό του, γυναίκες που τον έχουν ερωτευθεί και αποκαλούνται «Βαρουφίτσες», ακόμα και στιχάκια που τον εξυμνούν, έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο, τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες, ελληνικές και ξένες.

Ο νέος, αντισυμβατικός υπουργός Οικονομικών, που κυκλοφορεί πάντα με μηχανή, έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια, όχι μόνο για την τακτική του στη διαπραγμάτευση επί των οικονομικών, αλλά και για το στυλ του που δεν θυμίζει σε τίποτα ανώτατο στέλεχος κυβέρνησης.

Ο ντόρος λοιπόν μεγάλος και η Voria.gr επικοινώνησε με τη γνωστή στυλίστρια και ιδιοκτήτρια της boutique Stylefax στην Θεσσαλονίκη Άννα Καψάλη, για να ζητήσει τη γνώμη της ειδικού σχετικά τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για το τι αυτές κρύβουν σε σχέση με τον χαρακτήρα του.

Η κ. Καψάλη χαρακτήρισε τον κ. Βαρουφάκη «sex symbol», τονίζοντας πως «όταν ένας άνδρας έχει αυτόν τον "αέρα" και ντύνεται στο πλαίσιο της λογικής, όσον αφορά την ανδρική ενδυματολογία, δεν χρειάζεται να είναι formal, ακόμα κι αν είναι πολιτικός».

Σύμφωνα με την γνωστή στυλίστρια «η μόδα αρέσκεται στις ανατροπές», αν και δηλώνει βέβαιη ότι ο κ. Βαρουφάκης θα είναι πολύ κομψός και με πιο επίσημο ντύσιμο. «Θα του πρότεινα να φορέσει μαύρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο, χωρίς χρώμα, γιατί είναι μελαχρινός. Του ταιριάζουν περισσότερο τα εφαρμοστά πουκάμισα γιατί είναι γυμνασμένος. Προσωπικά δεν θα του πρότεινα γραβάτα», λέει η κα Καψάλη, την οποία δικαίωσε μία φωτογραφία του κ. Βαρουφάκη που ήρθε χθες στη δημοσιότητα, με κοστούμι και παπιγιόν (η συνομιλία μας έγινε πριν τη δημοσίευση της φωτογραφίας).

Επιπλέον, η γνωστή στυλίστρια της Θεσσαλονίκης κάνει και μία εκτίμηση για την προσωπικότητα που υπουργού Οικονομικών, στη βάση των ενδυματολογικών επιλογών του. «Οι επιλογές του στο ντύσιμο δείχνουν έναν άνδρα που θέλει να κερδίζει οικονομικά και πολιτικά, που θέλει να επιβληθεί. Έναν άνδρα ανατρεπτικό, μοντέρνο, χαρούμενο αλλά και ωραιοπαθή», τονίζει.
της Έλσας Κυμουρτζή – voria.gr.