28 Φεβρουαρίου 2015

Δεύτερο βίντεο με γυρίσματα από τη νέα ταινία James Bond, «Spectre» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 13 Φεβρουαρίου πήραμε μια γεύση από τα πρώτα πλάνα του «Spectre» που περιλάμβαναν σκηνές από τα γυρίσματα, στα βουνά της Αυστρίας, με τους (δείτε το βίντεο)…


... πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista, καθώς και τον σκηνοθέτη Sam Mendes. Τώρα, ένα νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την παραγωγή, που μας μεταφέρει σε…άλλο σκηνικό!

Στις 19.00 την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, οι κινηματογραφόφιλοι μπόρεσαν να δουν το δεύτερο vlog από το πλατό της 24ης περιπέτειας του James Bond με τίτλο «Spectre».
Το σκηνικό στο νέο βίντεο μεταφέρεται στη Ρώμη και στα θεαματικά γυρίσματα που έγιναν στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο Daniel Craig (James Bond) και η Monica Bellucci (Lucia Sciarra) φωτογραφήθηκαν με φόντο τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Ο σκηνοθέτης Sam Mendes, ενώ παρακολουθούμε τα πλάνα από τα γυρίσματα - τον Daniel Craig ως James Bond 007, καθώς και άλλα μέλη του καστ όπως τους Ralph Fiennes, Naomie Harris, και Ben Whishaw – εξηγεί για ποιον λόγο επέστρεψε για δεύτερη φορά στον ίδιο χαρακτήρα:

"Οι λόγοι που κάνω τη δεύτερη Bond ταινία είναι ίδιοι με τους λόγους που θα έκανα οποιαδήποτε ταινία για να είμαι ειλικρινής, και έχουν να κάνουν καθαρά με την ιστορία. Και σ’ αυτή την περίπτωση, με το Spectre, έχουμε μία ταινία που βασίζεται αποκλειστικά στον Bond, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή από την πρώτη στιγμή.”

Επίσης, πραγματεύεται το «αν πρέπει ή όχι να ακολουθήσει ο Bond τη ζωή που έκανε πάντα, για το αν μετράει σ’ αυτό που κάνει και αν θα συνεχίσει ή όχι. Εσείς θα πρέπει να έρθετε να δείτε την ταινία για να το ανακαλύψετε.»

Στο Spectre, όλα ξεκινούν από ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond, το οποίο τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.