5 Φεβρουαρίου 2015

Προσπάθησε να παρενοχλήσει μια κοπέλα στο αεροπλάνο και το πλήρωσε ακριβά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο με τον εξευτελισμό ενός άνδρα που αποπειράθηκε να παρενοχλήσει μια νεαρή κοπέλα στο αεροπλάνο κυκλοφορεί (δείτε το βίντεο)…


... στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που υπάρχει στο YouTube, αφορά το περιστατικό που συνέβη σε μια Ινδή κατά την διάρκεια πτήσης, όταν ο άντρας από την πίσω θέση προσπάθησε να την αγγίξει, βάζοντας τα δάχτυλά του στο κενό της θέσης της κοπέλας.

Αν και της πήρε λίγο χρόνο για να αντιδράσει, από το σοκ που έπαθε, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου σηκώθηκε όρθια και αφού είδε ότι το χέρι του άντρα προσπαθούσε και πάλι να την ακουμπήσει, έκανε σκηνή, ταπεινώνοντάς τον μπροστά σε όλους τους επιβάτες.

Επίσης, στην περιγραφή του βίντεο αναφέρεται ότι αυτός ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση, αν και αυτή η πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη. Όταν η κοπέλα άρχισε να του φωνάζει, εκείνος της ζήτησε να τον συγχωρέσει και εκείνη του απάντησε ότι επειδή είναι γένους θηλυκού, δεν σημαίνει ότι εκείνος μπορεί να την παρενοχλεί όποτε θέλει και συνέχισε αποκαλώντας τον «γερο-ανόητο» και ενημερώνοντάς τον ότι έχει καταγράψει κάθε καρέ του περιστατικού, κάνοντας σαφές ότι κάθε φορά που θα τολμάει να κάνει το ίδιο πράγμα και σε άλλες γυναίκες, αυτό το βίντεο θα του θυμίζει το επεισόδιο.

Επιπλέον, του είπε ότι θα ενημερώσει την ασφάλεια και όταν εκείνος πνίγηκε από ντροπή και της είπε να σταματήσει, η νεαρή Ινδή του είπε ότι εκείνος πίστευε πως αυτή δεν θα τολμήσει να μιλήσει, από φόβο και ντροπή, να όμως που έκανε λάθος και τελικά έγινε ρεζίλι! (E-Radio.gr)