12 Δεκεμβρίου 2014

Έστειλε ένα βίντεο στην πρώην του, που θα της μείνει αξέχαστο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσιάζει τη ζωή του μετά τον χωρισμό

Έχουμε δει πολλά προσωπικά βίντεο #SayThanks στο Facebook μέχρι στιγμής και όλα είναι πολύ (δείτε το βίντεο)…


... συναισθηματικά, το καθένα με το δικό του περιεχόμενο, όμως κανένα από αυτά δεν είναι σαν το βίντεο #SayThanks που δημιούργησε ο Ian K. για τον χωρισμό του από την πρώην κοπέλα του.

Ο Ian, που είναι κωμικός και είναι γνωστός με το όνομα Kelkulus στο YouTube, αποφάσισε να στείλει τις ευχαριστίες του στην πρώην του, Juliana, και πραγματικά το βίντεο είναι τόσο πονεμένο και ξεκαρδιστικό όσο ακούγεται.

Παρουσιάζει όλες τις «καλές» στιγμές που βίωσε ο νεαρός μετά τον χωρισμό, όπως για παράδειγμα τότε που άκουγε Adele μόνος, ή μια άλλη φορά, που ήπιε και βρέθηκε λιπόθυμος στην αυλή του, με το εσώρουχό του.

Και μπορεί οι συγκεκριμένες σκηνές να είναι αστείες, όμως ο χωρισμός του Ian ήταν πραγματικός. Ο ίδιος δήλωσε στη Huffington Post: «Ήμασταν μαζί για έξι εκπληκτικούς μήνες, αλλά ήταν η πρώτη σοβαρή μου σχέση. Είμαστε ακόμα φίλοι στο Facebook, αν και δεν έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία πια».

Και αν αναρωτιέστε για το αν η Juliana είδε το βίντεο, η απάντηση είναι καταφατική, και μάλιστα ξετρελάθηκε μαζί του. Σύμφωνα με τον Ian, «όσο ειρωνικό και αν ακούγεται, λάτρεψε το βίντεο. Μάλιστα, μου έστειλε μήνυμα, λέγοντάς μου ότι παραλίγο να πάθει καρδιακό από τα γέλια και με παρότρυνε να το ανεβάσω στο YouTube. Αμάν, Juliana, υποτίθεται πως έπρεπε να νιώσεις κάτι»! (E-Radio.gr)