27 Νοεμβρίου 2014

Kαθηγητής στη Σλοβενία κάνει στοματικό σε καθηγήτρια! (BINTEO)

Τους βιντεοσκόπησαν οι μαθητές

Απίστευτο είναι το παρακάτω βίντεο, στο οποίο «πρωταγωνιστεί» ο διευθυντής ενός σχολείου στην πόλη Μαριμπορ, στη Σλοβενία, αλλά και μια καθηγήτρια, στης (δείτε το βίντεο)...


... οποίας την γοητεία υπέκυψε ο εν λόγω κύριος, μέσα σε μια σχολική αίθουσα!

Το βίντεο τράβηξαν, μάλιστα, μαθητές του σχολείου οι οποίοι δεν δίστασαν να το αναρτήσουν στο Διαδίκτυο και μέσα σε λίγες ώρες, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο 41χρονος Drago Kamenik, πατέρας δυο παιδιών απεικονίζεται να κάνει στοματικό έρωτα σε μια 45χρονη καθηγήτρια μαθηματικών, η οποία εργάζεται στο σχολείο.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ωστόσο, ο διευθυντής κατέφυγε στην αστυνομία και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των μαθητών, ισχυριζόμενος ότι το βίντεο είναι ψεύτικο και πως πρόκειται για μοντάζ. «Ο άντρας στο βίντεο δεν είμαι εγώ. Έχει γίνει photoshop», λέει ο διευθυντής.

Όμως, τα παιδιά υποστηρίζουν ότι απλά άκουσαν «παράξενους θορύβους» από την αίθουσα και πως όταν έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους και πλέον δηλώνουν έτοιμα να δώσουν στις αρχές ακόμη περισσότερο υλικό.

«Νομίζαμε ότι ήταν κάποιοι μαθητές. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι είδαμε την καθηγήτρια των μαθηματικών με τον διευθυντή», είπε, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ένας 19χρονος μαθητής.