9 Νοεμβρίου 2014

Την δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός εις βάρος του Αλβανού Βουλευτή

«Αυτό το γελοίο υποκείμενο θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!»

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Αλβανού βουλευτή Έριον Μπράτσε, ο οποίος -για αδιευκρίνιστους λόγους- χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την πιο βρόμικη ομάδα της Ευρώπης, πανηγυρίζοντας...


... με post στη σελίδα του στο facebook την ήττα της ελληνικής ομάδας από την Γιουβέντους.

Με μήνυμά του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γνωστοποίησε σε σκληρό ύφος ότι είτε ήταν βαλτός είτε όχι, ο εν λόγω βουλευτής θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από την πειραϊκή ΠΑΕ για την προσβλητική συμπεριφορά του σε βάρος του συλλόγου.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διευκρινίστηκε ότι θα γίνει μήνυση σε βάρος του Αλβανού βουλευτή τόσο στα ελληνικά δικαστήρια όσο και στα διεθνή.

«Αυτό το γελοίο υποκείμενο που προσέβαλε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (και δυστυχώς είναι και βουλευτής στην πατρίδα του) θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είτε είναι απλά γελοίος, είτε είναι βαλτός, θα πληρώσει. Να είστε βέβαιοι!»

Η μοναδική αντίδραση του Αλβανού βουλευτή μέχρι στιγμή είναι η διαγραφή του προσωπικού του προφίλ ελάχιστες ώρες μετά τις δηλώσεις του κ. Καραπαπά.