Μια απίθανη, αλλά πραγματική ιστορία
Ο Ραούλ Παρέκ είχε συνηθίσει τις πολύωρες συσκέψεις, τα ξενύχτια στο γραφείο και την ένταση της δουλειάς ως εργαζόμενος της Goldman Sachs στο Λονδίνο. Ήταν άλλωστε εκτελεστικός διευθυντής στον τομέα της διαπραγμάτευσης...
... μετοχών και παραγώγων.
Αυτό που δεν μπορούσε να αντέξει την πείνα του, όλες εκείνες τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, καθώς ούτε αυτός, ούτε κάποιος άλλος συνάδερφός του μπορούσαν να βρουν ένα μαγαζί ανοιχτό για να προμηθευτούν πρόχειρο φαγητό. Κι έτσι του γεννήθηκε η ιδέα!
«Θυμάμαι εκείνα τα βράδια την πείνα που είχαμε. Υπήρχε ένα μαγαζί με ντελίβερι που παραγγέλναμε και περιμέναμε ακόμα και 1,5 ώρα μέχρι να έρθει η παραγγελία μας», λέει στο Bloomberg.
Κάποια στιγμή ο Παρέκ δεν άντεξε άλλο: παράτησε την καλοπληρωμένη δουλειά του στην Goldman Sachs και αποφάσισε να κάνει κάτι δικό του. Κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Να φτιάξει ένα μαγαζί που να προσφέρει φαγητό στους εργαζόμενους των μεγάλων εταιρειών του Λονδίνου που μένουν ως αργά στα γραφεία τους. Έτσι γεννήθηκε το «EatFirst». Το μαγαζί που λειτουργούσε με ντελίβερι και υποσχόταν να σου φέρνει στην παραγγελία μέσα σε 15 λεπτά! Όπερ και εγένετο.
Ο Ραούλ Παρέκ είχε συνηθίσει τις πολύωρες συσκέψεις, τα ξενύχτια στο γραφείο και την ένταση της δουλειάς ως εργαζόμενος της Goldman Sachs στο Λονδίνο. Ήταν άλλωστε εκτελεστικός διευθυντής στον τομέα της διαπραγμάτευσης...
... μετοχών και παραγώγων.
Αυτό που δεν μπορούσε να αντέξει την πείνα του, όλες εκείνες τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, καθώς ούτε αυτός, ούτε κάποιος άλλος συνάδερφός του μπορούσαν να βρουν ένα μαγαζί ανοιχτό για να προμηθευτούν πρόχειρο φαγητό. Κι έτσι του γεννήθηκε η ιδέα!
«Θυμάμαι εκείνα τα βράδια την πείνα που είχαμε. Υπήρχε ένα μαγαζί με ντελίβερι που παραγγέλναμε και περιμέναμε ακόμα και 1,5 ώρα μέχρι να έρθει η παραγγελία μας», λέει στο Bloomberg.
Κάποια στιγμή ο Παρέκ δεν άντεξε άλλο: παράτησε την καλοπληρωμένη δουλειά του στην Goldman Sachs και αποφάσισε να κάνει κάτι δικό του. Κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έκανε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Να φτιάξει ένα μαγαζί που να προσφέρει φαγητό στους εργαζόμενους των μεγάλων εταιρειών του Λονδίνου που μένουν ως αργά στα γραφεία τους. Έτσι γεννήθηκε το «EatFirst». Το μαγαζί που λειτουργούσε με ντελίβερι και υποσχόταν να σου φέρνει στην παραγγελία μέσα σε 15 λεπτά! Όπερ και εγένετο.