21 Οκτωβρίου 2014

Αστυνομικός φώναξε κοντά του σκύλο για να τον πυροβολήσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κατάπτυστη ενέργεια ενός αστυνομικού να σκοτώσει έναν σκύλο εν ψυχρώ με το υπηρεσιακό του όπλο, αφού (δείτε το βίντεο)…


... πρώτα τον φωνάζει φιλικά κοντά του!

Και μπορεί ο (Θεός να τον κάνει) εκπρόσωπος του Νόμου από το Τέξας να υποστηρίζει πως ο σκύλος, ράτσας Pitbull, κατευθυνόταν επιθετικά προς το μέρος του, ωστόσο η ιδιοκτήτρια του άτυχου κατοικίδιου, Amanda Henderson, κάνει λόγο για φόνο και το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Ο αστυνομικός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, έφθασε στην περιοχή Lindsay Lane μετά από καταγγελία γυναίκας στο 100 για τρία αδέσποτα pitbull που γάβγιζαν στα αυτοκίνητα.

«Δολοφόνησε το κουτάβι μου, την οικογένειά μου...», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Amanda, συμπληρώνοντας: «Κούναγε την ουρά του, δεν είχε όχι μόνο δαγκώσει ποτέ κανέναν, αλλά ούτε γαβγίσει σε κανέναν».

Σύμφωνα, πάντως, με την αστυνομία του Cleburne, το βίντεο δεν είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης, καθώς ο αστυνομικός -ο οποίος, ωστόσο, απολύθηκε- «προσπαθούσε να οδηγήσει σε ασφαλές μέρος τα σκυλιά, μέχρι να φθάσει η ειδική Μονάδα Ελέγχου Ζώων, όταν ένα από αυτά έγινε απειλητικό».

Από την πλευρά της, μία γειτόνισσα της οικογένειας, η Kristin Dodge, σημείωσε: «Τα παιδιά μου έπαιζαν συνέχεια με τα σκυλιά. Ήταν κατοικίδια και πολύ φιλικά. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό».

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο το σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μόλις τις τελευταίες ημέρες. (E-Radio)