5 Οκτωβρίου 2014

Καναδάς: Έτσι δολοφόνησε ο γκέι πορνοστάρ το σύντροφό του

Σε σακούλες τα μέλη του θύματος

Σε εξέλιξη είναι από την περασμένη Δευτέρα η δίκη του γκέι πορνοστάρ Luka Magnotta για τη δολοφονία του συντρόφου του Jun Lin, ενώ τα μακάβρια πειστήρια της αποτρόπαιας πράξης...


... παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, αποκαλύπτοντας τη βαρβαρότητα του εγκλήματος.

Ο 32χρονος δράστης, Luka Magnotta, 32, έχει εήδη αναλάβει την ευθύνη για το έγκλημα, αλλά ο δικηγόρος υπεράσπισής του στη δίκη αυτή την εβδομάδα υποστήριξε ότι δεν είναι ποινικά υπεύθυνος, δεδομένου ότι είναι ψυχικά άρρωστος.

Την Παρασκευή στο δικαστήριο παρουσιάστηκε υλικό από τέσσερις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένες έξω από το διαμέρισμα του Magnotta, στο Μόντρελ, όπου σκότωσε και έσφαξε τον 33χρονο Jun Lin, στις 24 Μαΐου 2012.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν ότι στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο δολοφόνος να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του να να εισέρχεται μέσα το θύμα, την ημέρα που πέθανε. Στη συνέχεια βγήκε από το διαμέρισμά του με αρκετές μαύρες σακούλες και μια μεγάλη γκρι βαλίτσα που -προφανώς- περιείχε μέλη του νεκρού.

Καθ’ όλη αυτή την εβδομάδα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία, κατέθεσαν μάρτυρες, ενώ δόθηκαν στοιχεία σχετικά με το υλικό που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Magnotta και στα πακέτα που ο ίδιος απέστειλε με το ταχυδρομείο σε ολόκληρο τον Καναδά (και τα οποία περιείχαν μέλη του νεκρού).

Ένα από πακέτα που απεστάλησαν συνοδευόταν από ένα ροζ χαρτί που περιελάμβανε ένα ποίημα: «Τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι μπλε, η αστυνομία θα πρέπει να σε αναγνωρίσει από τα δόντια, μπ**ε».