22 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με ήρωα τον Ρομπέρτο

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε (1-0)

Μεγάλη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους πήρε ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι ερυθρόλευκοι ευτύχησαν (δείτε το βίντεο)…


... να έχουν σε μεγάλη ημέρα τον γκολκίπερ τους, Ρομπέρτο, ο οποίος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κασάμι στο 35ο λεπτό, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από εξαιρετική πάσα του Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στα ίσια τους «μπιανκονέρι» για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνδιού, και είχε ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Από το 65' και μετά η Γιουβέντους σφυροκόπησε την εστία του Ρομπέρτο, ο οποίος με εξαιρετικές αποκρούσεις είπε «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85' Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69' Αφελάι).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77' Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57' Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87' Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.