27 Οκτωβρίου 2014

Πάλι δολοφονία γυναίκας, στην μέση του δρόμου στην ΚΠολη!

Πόσο εύκολα σκοτώνουν…

Στην Ουμρανίγιε η 28 ετών μητέρα δύο παιδιών Χουλιά Τσαντιρτζί, μαχαιρώθηκε 5 φορές από τον σύζυγο της με τον οποίο είχε μαλώσει.

Η γυναίκα πέθανε...


... στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν, ενώ ο σύζυγος της ο Γκιοκχάν Τσαντιρτζί συνελήφθη λίγα στενά πιο πέρα.

Το περιστατικό συνέβη στις 16:30 στην συνοικία Αλτινσεχίρ. Αναφέρεται πως την ώρα που η Χουλιά Τσαντιρτζί βρισκόταν στην οδό Κιρεμίτ, ήρθε από πίσω της ο σύζυγος της ο Γκιοκχάν Τσαντιρτζί και άρχισαν να μαλώνουν. Το ζευγάρι καβγάδισε με φωνές. Στο μεταξύ κάποιες περαστικές γυναίκες θέλησαν να σταματήσουν τον καβγά. Αλλά ο Γκιοκχάν Τσαντιρτζί δεν το επέτρεψε, έβγαλε το μαχαίρι που έφερε και άρχισε να το μπήγει στην Χουλιά Τσαντιρτζί.

Ο οργισμένος σύζυγος μαχαίρωσε πέντε φορές την σύζυγο του, δύο εκ των οποίων ήταν στη καρδιά και μετά έφυγε. Μετά από ειδοποίηση κατέφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε την γυναίκα στο Εκπαιδευτικό-Ερευνητικό Νοσοκομείου της Ουμρανίγιε. Εγχειρίστηκε στην μονάδα επειγόντων, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν επιβίωσε.

Αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος για την δολοφονία Γκιοκχάν Τσαντιρτζί ήταν σε στάδιο χωρισμού με την σύζυγο του και ζούσαν χώρια. Πολίτης που βρισκόταν στην οδό που έγινε το περιστατικό είπε πως ¨Η γυναίκα κραύγαζε, ενώ αυτός της επιτίθονταν την ώρα που μια άλλη γυναίκα προσπαθούσε να τους χωρίσει. Δίπλα στην γυναίκα υπήρχε ένα μικρό παιδί. Ο άντρας την μαχαίρωσε και μετά έφυγε¨.