25 Οκτωβρίου 2014

Νέο αιματοκύλισμα σε σχολείο στις ΗΠΑ

Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Συναγερμός στις αρχές της Ουάσινγκτον, όπου αναφέρθηκαν πυροβολισμοί βόρεια της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, σε λύκειο κοντά στο Σηάτλ, με τον δράστη...


... να αυτοκτονεί!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης που άνοιξε πυρ φέρεται να είναι μαθητής του σχολείου και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε. Πριν αυτοκτονήσει όμως, από τα πυρά του σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για μαθητή ή καθηγητή.

Οι τραυματίες είναι έξι, μεταξύ των οποίων και καθηγητές, ενώ το σχολείο έχει αποκλειστεί, λόγω "έκτακτης ανάγκης", δήλωσε ένας υπεύθυνος του λυκείου. Τρεις από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

Η Medeana Johnson, μητέρα ενός αγοριού που φοιτούσε στο σχολείο, δήλωσε ότι ο γιος της την πληροφόρησε πως ένα αγόρι άρχισε να πυροβολεί κοντά στην καφετέρια του σχολείου. Ακόμη δήλωσε πως ο γιος της γλίτωσε στο παρά πέντε, αφού κετευθυνόταν προς την καφετέρια, αλλά σταμάτησε για να μιλήσει με κάποιους φίλους του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροδιακομιδή σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ υπήρξε και ενημέρωση από την αστυνομία για το περιστατικό.