23 Οκτωβρίου 2014

72χρονη γιαγιά ξόδεψε 5.000 ευρώ για να θωρακίσει το σπίτι της από το Wi Fi!

Η 72χρονη Στέφανι Ράσελ από το Έσσεξ της Βρετανίας θεωρεί ότι τα σήματα που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές τής προκαλούν...


... πονοκεφάλους και ναυτίες.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δηλώνει στον βρετανικό Τύπο ότι έχει ξοδέψει μέχρι τώρα 5.000 ευρώ προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι της και να το θωρακίσει από τα βλαβερά για την υγεία της σήματα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι έχει αγοράσει μια ειδική συσκευή που ανιχνεύει τα σήματα αυτά στην ατμόσφαιρα.

Η 72χρονη έχει βάψει την εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού της με τέσσερις στρώσεις χρώματος, αφού έτσι ελπίζει ότι τα σήματα Wi Fi και όλα όσα εκπέμπονται από ηλεκτρονικές συσκευές παραμένουν μακριά από το σπίτι της και την ίδια.

Όσο για επισκέπτες που διαθέτουν ανάλογες συσκευές, η μάλλον υπερβολική γιαγιά, δηλώνει απλά ότι τους κλείνει την πόρτα!

Η Στέφανι Ράσελ αποφεύγει να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εξαιτίας των επιβατών που κυκλοφορούν με τα κινητά τους μέσα σε αυτά και υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι τα ηλεκτρονικά σήματα της δημιουργούν προβλήματα υγείας, αν και δεν έχει κάποια ανάλογη διάγνωση από γιατρό.