30 Σεπτεμβρίου 2014

Έβαλε κρυφή κάμερα στο στήθος και κατέγραψε απίστευτες αντιδράσεις (BINTEO

Πόσες φορές έχετε παρατηρήσει κάποιον να "καρφώνει" το βλέμμα του στο στήθος μιας γυναίκας; Ένα πείραμα είναι ικανό να δώσει απαντήσεις. Χρειάζεται μια κρυφή κάμερα (δείτε το βίντεο)…


... στο σουτιέν μόνο... Το συγκλονιστικό είναι πως το πείραμα έγινε για ιερό σκοπό.

Το πείραμα έγινε στο Λονδίνο και οι αντιδράσεις που κατέγραψε η κάμερα, που τοποθετήθηκε στο σουτιέν μιας εθελόντριας, είναι απίστευτες!

Κάποιοι άνδρες κοιτούσαν αλλά με... τακτ, άλλοι απλά "καρφώνονταν" χωρίς να τους απασχολεί η λέξη αδιακρισία. Αλλά ας μην γελιόμαστε, δεν είναι μόνο οι άνδρες... ένοχοι! Κοιτούν και οι γυναίκες το στήθος άλλων... γυναικών.

Μόνο σε μια μέρα, 36 άτομα έπεσαν στην... παγίδα της εθελόντριας. Άλλοι το θαύμασαν, άλλοι απλώς το κοίταξαν και άλλες (γιατί πάντα οι γυναίκες είναι πιο επικριτικές) κοιτούσαν με βλέμμα αποδοκιμασίας.

Για να είμαστε όμως και δίκαιοι, η κοπέλα με την κρυφή κάμερα στο στήθος κυκλοφορούσε στους δρόμους του Λονδίνου με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή ζακέτα. Οι πιο αστείες στιγμές του video όταν ένας πιτσιρίκος καρφώνει το βλέμμα του στο στήθος της κοπέλας κι άλλη μια όταν... θαυμαστής είναι ένας πανέμορφος σκυλάκος.

Το πείραμα έγινε από την εταιρία Nestle. Είναι μέρος της καμπάνιας της Nestle Fitness που θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενθαρρύνει τις γυναίκες να εξετάζουν στο στήθος τους από νωρίς για καρκίνο. (Daily Mail - newsit)