24 Αυγούστου 2014

Ταξίδι εκτουρκισμού Πομάκων μαθητών

Πρώτη φορά είδαν την Τουρκία!

Στα πλαίσια του «πολιτιστικού ταξιδιού» που οργανώνει η ΤΕΞ, ομάδα 50 μαθητών από την Ελλάδα επισκέφτηκε τον αντινομάρχη Αδριανούπολης Χουσείν Κουλοζού.

Μιλώντας εκεί...


... ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, Μπουλέντ Χατζή Σαλίχ, (σύμφωνα με το περιοδικό Ροντόπ Ρουζγκαρί) ανέφερε πως επελέγησαν 50 Τούρκοι (;) μαθητές που σπουδάζουν στην Ξάνθη και δεν είχαν δει ποτέ την Τουρκία και πρόσθεσε πως οργάνωσαν αυτό το ταξίδι για να γνωρίσουν οι Τούρκοι μαθητές την τουρκική κουλτούρα

Αργότερα μιλώντας ο αντινομάρχης Χουσεΐν Κουλοζού, εξέφρασε την ικανοποίηση Μετά από τις ομιλίες δόθηκαν δώρα στους μαθητές και βγήκαν φωτογραφίες όλοι μαζί.

Σχόλιο karftiko: Με άφθονο χρήμα από το τουρκικό Προξενείο οι μικροί Πομάκοι δεν θέλουν πολύ να εκτουρκιστούν. Άλλωστε ο Τούρκος αντινομάρχης πολλές φορές επανέλαβε ότι πρόκειται για «Τούρκους μαθητές».

Επειδή πρέπει να τελειώνουν τα μισόλογα, οφείλουμε πλέον να καταγγείλουμε ότι ιδιαίτερα από τα υπουργεία Παιδείας και Εξωτερικών ασκείται ΣΚΟΠΙΜΗ ανθελληνική πολιτική. Δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες ώστε να μη καταλαβαίνουν τι κάνουν; Κι αν είναι βλάκες, οι άλλοι οι «έξυπνοι» που βρίσκονται δίπλα τους, τι κάνουν;

Καλούνται οι -όσοι απέμειναν- πατριώτες βουλευτές, να αναλάβουν δράση.