22 Ιουλίου 2014

Κλέβουν από τους νεκρούς επιβάτες δαχτυλίδια, ή αναζητούν την ταυτότητά τους; (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει μια φωτογραφία που δείχνει φιλορώσο αυτονομιστή να κρατά ένα δαχτυλίδι από θύμα της αεροπορικής τραγωδίας με το Boeing 777 των Malaysia Airlines, την περασμένη Πέμπτη.

Στη φωτογραφία (δείτε το βίντεο)…


... απεικονίζεται ένας αυτονομιστής, ο οποίος φαίνεται να κρατά στο χέρι του ένα χρυσό δαχτυλίδι, ενώ υπάρχει και μια ακόμη στην οποία απεικονίζονται τρεις φιλορώσοι που φορούν στρατιωτικές στολές και ψαχουλεύουν τα πράγματα των θυμάτων του μοιραίου αεροσκάφους!

Η φωτογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συγγενών των θυμάτων έβλεπαν τους φιλορώσους να σέρνουν τις σορούς των θυμάτων από εδώ και από εκεί, με αποκορύφωμα τη στιγμή που τις πέταξαν μέσα σε κάδους!

Ο πόνος των οικογενειών είναι αβάσταχτος και το μόνο που ζητούν είναι σεβασμός στα νεκρούς και στα προσωπικά τους αντικείμενα, ωστόσο οι εκκλήσεις τους δεν εισακούστηκαν ποτέ.

Από πλευράς των φιλορώσων αντικρούονται οι κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι μπορεί απλά να έψαχνε για κάποιο στοιχείο του νεκρού, να προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να ανακαλύψει την ταυτότητά του.