30 Απριλίου 2014

Δεν μετανοιώνει ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στην Κανέλλη

Ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υποκλέψει τη συνομιλία με τον Μπαλτάκο

Δυο χρόνια μετά το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει ότι δεν έχει μετανοιώσει...


... για την πράξη του.

«Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η κυρία Κανέλλη με είχε αποκαλέσει και φασισταριό και πουσταριό, αυτό είναι καταγεγραμμένο.Και εσείς αυτή τη στιγμή εάν σηκωθείτε και με πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε, λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ... Και δεν θα γυρίζω το άλλο μάγουλο» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο Agioritikovima.gr.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Μπαλτάκου ισχυρίστηκε ότι δεν έχει υποκλέψει συνομιλία αλλά έχει καταθέσει μία συνομιλία που αφορά την κατάργηση του πολιτεύματος στον ελληνικό λαό από το Βήμα της βουλής.

«Είναι υποχρέωση κάθε πολίτη και κυρίως κάθε βουλευτή που έχει δώσει όρκο στο Σύνταγμα να δημοσιοποιεί μία τέτοια εκτροπή. Τα περί υποκλοπής κρατήστε τα για εσάς παρακαλώ. Γνωρίζω κι άλλα πολλά....» τόνισε.

Όπως είπε, δεν ήταν προσωπικός διάλογος με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης. «Όταν υψηλόβαθμος παράγοντας της κυβέρνησης καταγγέλλει κατάργηση του πολιτεύματος τότε δεν είναι προσωπικός διάλογος, δεν μιλάμε για γκόμενες εκείνη την ώρα, μιλάγαμε για το Σύνταγμα των Ελλήνων για το οποίο έχω δώσει όρκο να το προασπίζομαι» ανέφερε.