11 Φεβρουαρίου 2013

Κάποιοι πρέπει να σταματήσουν τους Αλβανοτσάμηδες


Κρέσνικ Σπαχίου: «Μας κλέβουν τη θάλασσα, τις ακτές και την ιστορία!»

Η Aleanca Kuq e Zi πραγματοποίησε πολιτική συγκέντρωση στην πόλη των Αγίων Σαράντα ενόψει των εκλογών του Ιουνίου. Για άλλη μια φορά η ανθελληνική ρητορική ήταν ο...


... βασικός άξονας της ομιλίας του μπροστά από τους Αλβανούς εποίκους των Αγίων Σαράντα που το κομμουνιστικό καθεστώς εγκατέστησε στην πόλη για να αλλοιώσει το ελληνικό στοιχείο.

Ο πρόεδρος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Κρέσνικ Σπαχίου μιλώντας μπροστά από τους υποστηρικτές του κατήγγειλε την αδίστακτη και χωρίς έλεος θήρευση που η διεφθαρμένη εξουσία του Μπερίσα και οι Έλληνες υπουργοί του κάνουν στην Αλβανία και τους Αλβανούς.

"Μας κλέβουν τη θάλασσα, τις ακτές και την ιστορία. Το Κάστρο Λικουρσίου ιδιωτικοποιήθηκε με τον πιο επαίσχυντο τρόπο από τον Έλληνα υπουργό της κυβέρνησης Μπερίσα. Ντροπή, ντροπή και ντροπή, να πουλάς την ιστορία χιλιάδων χρόνων για προσωπικό συμφέρον είναι ένα σκάνδαλο και πέραν του σκανδάλου", δήλωσε ο Σπαχίου.

Στη συνέχεια μιλώντας για την σύνθεση της κυβέρνησης, ο Σπαχίου δήλωσε: "Κανείς υπουργός από τους Αγίους Σαράντα δεν είναι στη σύνθεση της κυβέρνησης Μπερίσα, αλλά μόνο ο μειονοτικός Σπύρος Ξέρας και Βαγγέλης Τάβος που με τα χρήματα των Αλβανών χρηματοδοτούν τους ηγέτες οργανώσεων για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου. Ο Σαλί Μπερίσα έχει γίνει ο επίσημος χορηγός του γραφείο της Χρυσής Αυγής, όχι στους Αγίους Σαράντα, αλλά στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας, στο κέντρο των Τιράνων."

Δεν έλειψαν φυσικά και τα βέλη για τον τρίτο μειονοτικό Έλληνα βουλευτή τον οποίο χαρακτήρισε πιόνι των Αθηνών. Ανάμεσα σε όλο το παραλήρημα εναντίον της ελληνικής μειονότητας ο Κρέσνικ Σπαχίου, δήλωσε: «Ο Ντούλες έχει λάβει εντολές από την Αθήνα για να συμμετάσχει στο συνασπισμό των προδοτών, αλλά οι Άγιοι Σαράντα και όλη η Αλβανία θα ανατρέψει την απόφαση των προδοτών στην εξουσία στις 23 Ιουνίου. Ο συνασπισμός των προδοτών θα καταστραφεί από τη χιονοστιβάδα των ερυθρόμαυρων ψήφων. (himara.gr)