27 Ιανουαρίου 2013

Ο Έλληνας που έμαθε το Hollywood να πίνει ούζο με μεζέ!



Ο Πάπα Κρίστο στο Los Angeles

O Πάπα Κρίστο είναι ο αγαπημένος των celebrities όταν θέλουν να φάνε κάτι ελληνικό. Το μαγαζί του στην καρδιά του Los Angeles έχει αποκτήσει πιστούς θαμώνες από το Hollywood!

Το παντοπωλείο-οινομαγειρείο του...


... Πάπα Κρίστο έχει γίνει το πιο must στέκι της περιοχής, κάνοντας μεγάλη μόδα το ταχίνι, τη φέτα, τη χωριάτικη και το γιαούρτι. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 65 χρόνια, όταν ο πατέρας του Πάπα Κρίστο, Σαμ, έφερε την... Ελλάδα στο LA!

Kαι ποιος δεν πάει να δοκιμάσει τις νοστιμιές του - Nia Vardalos, Tom Hanks, Quentin Tarantino, Helen Miren και Scarlet Johannson. Ο Πάπα Κρίστο έμαθε στον Tom Hanks και τον Quentin Tarantino να πίνουν ούζο με μεζεδάκι, ενώ ο Hanks έχει αδυναμία στο γύρο!
Μάλιστα η Nia Vardalos λατρεύει τόσο την κουζίνα του Πάπα Κρίστο, που όταν κάνει πάρτι στο σπίτι της ζητά από εκείνον να της μαγειρέψει για τους καλεσμένους της αρνάκι στο φούρνο με πατάτες.

Tι λέει ο Έλληνας που κατέκτησε το Hollywood για τον Tom Hanks και τη γυναίκα του: "Είναι οικογενειακοί μου φίλοι. Μας επισκέπτονται πολύ συχνά στο εστιατόριο για να φάνε και έχουμε γνωρίσει πολύ καλά πια ο ένας τον άλλο". (e-radio.gr)