12 Οκτωβρίου 2011

Πιο σέξι από ποτέ η Rihanna

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη. Έτσι παρουσιάζει το περιοδικό Εsquire τη Rihanna που ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλό του.
Πιο σέξι από ποτέ η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος εντυπωσιάζει και προκαλεί... αναστεναγμούς στο αντρικό κοινό και τους χιλιάδες θαυμαστές της ανά τον πλανήτη.
Αν και στο εξώφυλλο η σταρ έχει σκοτεινή έκφραση, η χρονιά της είναι μία από τις καλύτερες μέχρι σήμερα στην καριέρα της, καθώς με το σινγκλ της...


We Found Love βρίσκεται στην κορυφή, ενώ αυτό αποτελεί το 6ο Νο1 σινγκλ στη Βρετανία. Τα έξι Νο1 τραγούδια της σε πέντε συνεχή χρόνια τη φέρουν στην κορυφή των γυναικών καλλιτεχνών, καθώς καμία άλλη τραγουδίστρια δεν έχει πετύχει ισοδύναμο ρεκόρ. Το We found love έχει πουλήσει στη Μ. Βρετανία, σύμφωνα με τη Sun, 87.000 cd μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες. Αλλά και στην προσωπική της ζωή φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά καθώς μόλις πρόσφατα... εθεάθη με τον πρώην μποξέρ Dudley O'Shaughnessy.
Όπως δηλώνει στη συνέντευξή της στο περιοδικό η Rihanna όταν βρίσκεται σε περιοδεία δεν θέλει να κοιμάται σε ξενοδοχεία, αλλά προτιμά το λεωφορείο της, όπου μπορεί να κοιμάται, να κάνει μπάνιο, να βρίσκεται κοντά στον χώρο συναυλιών, να γυμνάζεται. Επίσης, αποκαλύπτει ότι δεν της αρέσει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και είναι πολύ αυστηρή με το τι τρώει.

Από real.gr